Noticia en La Premsa del Baix: «Societat Justa Despí es presenta a la ciutadania santjoanenca»

Posted by: | Posted on: mayo 14, 2019

«Societat Justa Despí es presenta a la ciutadania santjoanenca».

Manuel Ruiz encapçala la llista d’un “partit local, independent i d’esquerres” que té com a objectiu aconseguir representació a l’Ajuntament.

La Sala Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va acollir la presentació oficial de la nova formació política local, Societat Justa Despí, nova formació política que té com a cap de llista Manuel Ruiz.

L’acte de presentació va comptar amb el periodista Cristian Sánchez com a mestre de cerimònies, que també forma part de la llista. Cristian va donar pas a les intervencions dels companys que ocuparan els primers llocs en la candidatura: Idris Kadmiri, María José Gil, Juan Manuel Ordóñez i finalment a Manuel Ruiz, que va tancar la presentació.

Manuel, infermer de professió, va explicar durant la seva intervenció de per què del naixement de Societat Justa Despí, l’experiència que va suposar les eleccions de 2015 i va posar en valor la feina de tots els seus companys. Va destacar també el caràcter “local, lliure i social de Societat Justa Despí” i el fet que la seva acció política se centra en Sant Joan Despí i la seva ciutadania: «No tenim lligadures ni indicacions externes de cap classe. La nostra única lligadura és amb vosaltres i el nostre compromís s’anomena programa electoral. Com sempre diem; S.J.D. posarà l’accent a Sant Joan Despí.».

Definit com un “partit local, independent i d’esquerres”, va ser fundat el 28 de novembre de 2012 i es va presentar a les eleccions municipals de 2015 obtenint 349 vots, un 2,32% dels vots emesos. La seva acció se centra a Sant Joan Despí i la seva ciutadania, lluny de les confrontacions existents entre altres partits en els diferents nivells d’administració. El seu president, i alhora un dels 4 membres fundadors, és Manuel Ruiz.

https://www.lapremsadelbaix.es/eleccions-2019/eleccions-municipals-2019/22871-societat-justa-despi-es-presenta-a-la-ciutadania-santjoanenca.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *